Primăria din Barcelona o va amenda pe Shakira - VIDEO

20 august 2010 15:22   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Primăria din Barcelona studiază posibilitatea de a o amenda pe cântăreaţa Shakira pentru că s-a scăldat într-o fântână arteziană publică şi s-a urcat pe motocicletă fără cască de protecţie, circulând astfel pe străzile oraşului catalan, în care columbianca se află în aceste zile pentru a filma ultimul său videoclip, relatează 20 minutos.

S-au autosesizat după ce au urmărit imaginile de pe Youtube

Edilii locali au studiat imaginile publicate pe internet şi pe site-urile ziarelor de fanii artistei sudamericane, în care se vede cum cântăreaţa "comite diverse contravenţii", conform purtătorului de cuvânt al Sectorului de Prevenire, Siguranţă şi Mobilitate. "Primăria va trimite o propunere de sancţiune autorităţilor competente".

În filmuleţele postate pe Youtube, cântăreaţa dansează într-o fântănă arteziană din Piaţa Palatului din Barcelona, ceea ce i-a surprins pe fanii săi, surprinşi de prezenţa ei, şi i-a determinat să o urmeze în apa fântânii. De asemenea, Shakira apare într-o secvenţă pe locul din spate al unei motociclete Harley Davidson, folosită la filmări, fără a purta cască de protecţie.

Vezi mai jos filmuleţele care îi vor aduce o amendă artistei din Columbia.

Mai multe