Primul lucru pe care l-a făcut Ben Affleck după externarea de la dezalcoolizare

5 octombrie 2018 18:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ben Affleck (46 de ani) s-a externat, joi, dintr-o clinică de dezintoxicare şi a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, în care le-a mulţumit celor care i-au fost alături şi l-au sprijinit. Primul lucru pe care l-a făcut actorul a fost să-şi vadă cei trei copii, pe care îi are din căsnicia cu Jennifer Garner.

Ce mesaj are Ben Affleck după ce a ieşit de la dezalcoolizare

Actorul american a fost fotografiat în luna agust, într-o stare deplorabilă, în timp ce fosta soţie, actriţa Jennifer Garner, îl ducea la o clinică de dezintoxicare. Acolo a şi rămas până joi, când s-a externat.

Ben Affleck a publicat pe contul său de Instagram un mesaj pentru familie, prieteni şi fani, spunându-le acestora că a petrecut 40 de zile la o clinică de dezintoxicare. El a precizat că se află încă sub îngrijire în ambulatoriu.

Actorul a scris că “lupta cu dependenţa este pe viaţă şi dificilă. Lupt pentru mine şi pentru familia mea” şi totodată le-a mulţumit celor care i-au fost alături.

“Sprijinul pe care l-am primit de la familia mea, de la colegi şi de la fani înseamnă mai mult pentru mine decât pot spune”, a mai scris actorul laureat cu premiul Oscar. Ben Affleck a mai fost de două ori internat la dezintoxicare în 2001 şi 2017.

Ben Affleck a mers să-şi vadă copiii, după externare

Imediat după ce s-a externat, Ben Affleck a mers să-şi vadă copiii. Fotoreporterii au fost pe urmele lui şi au surprins momentul în care actorul îşi îmbrăţişa odraslele. De la întâlnire n-a lipsit Jennifer Garner, cea care i-a fost alături chiar şi după divorţ. Cei doi au împreună două fete: Violet (12 ani) şi Seraphina Rose (9 ani) şi un băiat, Samuel, în vârstă de 6 ani.

Mai multe