Prince, ultimele zile de viață. Nu a închis un ochi timp de 154 de ore

25 aprilie 2016 19:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vestea că Prince a fost găsit mort la reședința sa din Minnesota a îndoliat o lume întreagă. Fie că au fost fani sau nu, vedete și oameni obișnuiți au plâns moartea fulgerătoare, la doar 57 de ani, a megastarului. Deși a fost deja incinerat, noi detalii ies la iveală cu privire la ultimele zile de viață ale celui care a făcut o planetă să fredoneze "Purple Rain" sau "Cream".

S-au speculat multe, printre care și dependența de droguri. Un alt motiv care ar fi dus la decesul cântărețului poate fi epuizarea. Cumnatul său, Maurice Phillips, soțul surorii artistului, a declarat pentru presa internațională că Prince nu a închis un ochi timp de 154 de ore. Așadar, artistul a lucrat mai mult de 6 zile fără întrerupere, informează The Independent.

Mai mult, un angajat al unui magazin de muzică din Minneapolis, orașul natal al solistului, a dezvăluit că Prince a trecut pragul magazinului cu doar o zi înainte de a fi dus de urgență la spital, când avionul său a fost nevoit să realizeze o aterizare de urgență. Superstarul nu arăta ca de obicei, ci era palid și slăbit.

Cine a fost Prince

Prince Rogers Nelson (7 iunie 1958 - 21 aprilie 2016), cunoscut publicului cu numele de scenă Prince, a fost unul dintre cei mai mari cântăreți și compozitori americani timp de trei decenii. Muzica sa era o combinație de rock, R&B, soul, funk, hip hop, disco, jazz și pop. Născut în Minneapolis (Minnesota), Prince a compus primul său cântec la vârsta de 7 ani. Albumul său de debut a fost For You și a fost lansat în anul 1978. Prince a câștigat discul de platină datorită single-urilor "Why You Wanna Treat Me So Bad?" și "I Wanna Be Your Lover".

Mai multe