Prinţesa Diana nu voia să-şi serbeze ziua de naştere. Un fost angajat de la palat dezvăluie motivul

3 august 2021 11:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În ciuda faptului că nu-şi dorea petreceri fastuoase cu ocazia împlinirii unei noi vârste, la Palatul Kensington era, în fiecare an, mare agitaţie în ziua de naştere a Prinţesei Inimilor. Totuşi care era motivul pentru care Lady Di nu voia să atragă prea mult atenţia de ziua ei?

Prinţul Harry şi Prinţul William s-au reunit, pe 1 iulie 2021, pentru a dezveli o statuie cu regretata lor mamă, pentru a marca aniversarea a 60 de ani de la naşterea ei. În acea zi specială, Diana a fost copleşită cu flori şi admiraţie din partea fanilor ei din întreaga lume. Fix aşa cum era şi pe vremea când trăia. Însă tocmai acest aspect nu-i plăcea în mod deosebit prinţesei.

Fostul ei chef, Darren McGrady, a dezvăluit acest lucru recent, pentru Fox News. Acesta a lucrat cu Diana în patru dintre zilele ei de naştere şi îşi aminteşte cum fosta soţie a Prinţului Charles nu-şi dorea niciodată să se facă mare tam-tam cu ocazia zilei ei de naştere.

Conform celor declarate de McGrady, Lady Di prefera, de fiecare dată, să-şi serbeze ziua în privat, alături de prieteni apropiaţi şi fără să se facă vreo mare agitaţie pe marginea subiectului. Iar, dacă pica într-o zi de lucru, voia doar să ia cina cu băieţii ei şi atât. Compania fiilor ei era cadoul perfect pentru ea.

Citeşte continuarea aici!

Mai multe