Prinţul Philip, la un pas de centenar. Cea mai recentă poză a cuplului regal şi legătura cu Familia Regală a României

10 iunie 2020 10:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Consortul Suveranei britanice, Principele Philip, Duce de Edinburgh, împlineşte astăzi, 10 iunie, 99 de ani. Cu această ocazie, Palatul Buckingham a lansat în spaţiul virtual o fotografie nemaivăzută, în care apar Prinţul Philip şi Regina Elisabeta a II-a. Cei doi au fost rar fotografiaţi împreună de la retragerea din viaţa publică a partenerului de viaţă al Reginei, în anul 2017.

În această zi istorică, Prinţul Philip sărbătoreşte cei 99 de ani la Castelul Windsor, unde s-a retras cu Regina în luna martie, ca urmare a efectelor pandemiei.

În fotografia făcută la 1 iunie, cu vedere spre patrulaterul clădirii, cei doi apar îmbrăcaţi festiv. Regina poartă o rochie semnată Angela Kelly şi o broşă cu diamante Cullinan V, iar Prinţul Philip o uniformă din colecţia regală.

Consortul Reginei a fost scump la vedere de când s-a retras din viaţa publică, ultima dată a fost văzut în ajunul Crăciunului, când a părăsit un spital din Londra. Vizita la spital a avut ca scop tratarea unei afecţiuni pre-existente.

Iată imaginea nemaivăzută în care apare alături de Regină și află care este legătură strânsă cu Familia Regal a României!

Mai multe