Procesele în care actorul Jim Carrey a fost implicat după moartea fostei iubite, anulate

1 februarie 2018 14:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A scăpat basma curată! Se anunţa un an greu pentru Jim Carrey (56 de ani), care urma să se prezinte în faţa magistraţilor după ce rudele fostei lui iubite i-au intentat mai multe procese şi l-au făcut vinovat de sinuciderea acesteia.

Cathriona White a fost găsită moartă în locuinţa sa din Los Angeles în data de 28 septembrie 2015. Femeia a murit la vârsta de 28 de ani din cauza unui amestec puternic de droguri şi pastile anti-inflamatorii. În urma autopsiei au fost descoperite în organism cantităţi mari de medicamente, printre care Zofran, Propranolol, Percocet şi Ambien.

O parte din medicamente erau ale lui Jim Carrey, iar acesta chiar i-a dat un mesaj, cu doar o zi înainte de a fi anunţată sinuciderea, în care o ruga să-i spună unde sunt analgezicele pe care le folosea pe bază de prescripţie medicală, scrie Daily Mail.

Mama tinerei, Brigid Sweetman, şi fostul soţ al Cathrionei, Mark Burton, l-au dat în judecată pe Jim Carrey, acuzându-l că i-a furnizat acesteia medicamentele care i-au provocat decesul.

La rândul său, Carrey a depus o plângere, în luna septembrie a anului trecut, în care arăta că procesele intentate lui sunt o încercare de a-l exploata. El a precizat că White l-a şantajat că va face public în presă mai multe informaţii false.

Pe lângă acuzaţia că Jim carrey i-a dat lui White droguri care au dus la moartea ei, Burton şi Sweetman au spus că starea ei psihică a fost afectată şi de faptul că a contactat boli cu transmitere sexuală de la Carrey.

Avocatul lui Carrey a cerut curţii să îl oblige pe Burton să furnizeze rezultatele analizelor lui White. În concluzie, rezultatele din 2011 arătau că White nu suferea de nicio boală.

Actorul  a fost achitat de orice învinuire și, conform documentelor, el nu a jucat un rol în sinuciderea fostei sale iubite. Un reprezentant al lui Jim Carrey a confirmat pentru presa străină că acuzațiile au fost respinse la data de 25 ianuarie.

Mai multe