Producătorul filmului «Batman», dat în judecată fiindcă şi-a abandonat câinii!

12 ianuarie 2012 13:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jon Peters, celebrul producător de filme de la Hollywood, este cel mai rău stăpân de câine, potrivit unor procurori. Producătorul filmului "Batman" este acuzat că şi-a abandonat cei doi câini în urmă cu doi ani la o canisă din Hollywood.

Fosta soţie a lui Jon Peters a fost nevoită. în iunie 2010, să ducă cei doi câini, unul de rasă Akita, pe nume Bear, iar altul un Doberman, pe nume Beau, la un adăpost numit K-9 din California. Producătorul a vrut să scape de câini fiindcă urma să se mute într-o casă nouă, scrie TMZ.

Reprezentaţii canisei au declarat că producătorul venea foarte rar, aproape înspre deloc, să-şi viziteze dulăii. După 200 de zile, el şi-a trimis asistentul să-l ia pe Bear.

K-9 a spus la proces că celălalt câine a petrecut mai mult de un an în incinta canisei şi într-un final reprezentaţii adăpostului l-au întrebat pe Jon dacă le dă permisiunea să-l vândă pe Beau, iar acesta a fost de acord.

Jon Peters a fost însă dat în judecată fiindcă nu şi-a plătit datoriile către canisă, care se ridică la 25.000 de dolari.

Mai multe