Răduleasco, ai grijă, noul iubit e violent! Felix Baumgartner, acuzat de agresiune

25 noiembrie 2014 23:25   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Paraşutistul Felix Baumgartner, presupusul iubit al Mihaelei Rădulescu, a avut probleme serioase cu legea în 2010.

El a fost acuzat, la acea vreme, că l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe un şofer de tir grec, în timpul unei altercaţii ce a avut loc în 2010, pe o şosea aglomerată din apropiere de Salzburg.

Felix Baumgartner a devenit primul om din lume care a doborât viteza sunetului în cădere liberă, realizând un salt istoric pe 14 octombrie, de la altitudinea record de 39.043 de metri, deasupra statului american New Mexico.

Acesta i-a acordat recent un interviu Mihaelei Rădulescu, tabloidele speculând apoi o presupusă relaţie între cei doi, mai ales că fosta prezentatoare tv a confirmat că s-a despărţit de Dani Oţil.

Însă ce nu ştia Mihaela Rădulescu atunci când a stat faţă în faţă cu pilotul este faptul că paraşutistul a agresat fizic un şofer grec, trăgându-i acestuia un pumn în faţă.

Potrivit Mediafax, avocatul lui Felix Baumgartner a mărturisit, la vremea respectivă, că judecătorii au făcut o greşeală: "Judecătorii au comis o eroare şi nu au ţinut cont de explicaţia autoapărării'', a spus Severin Irsigler.

"În timpul acelei altercaţii, şoferul de tir grec l-a lovit pe Felix Baumgartner, însă el a putut să pareze lovitura. Aceasta a fost atât de intensă, încât unul dintre pantofi i-a fost scos din picior. Aflându-se în autoapărare, l-a împins pe şofer într-o parte şi l-a lovit peste faţă în acest timp", a adăugat acelaşi avocat.

Conform presei din Austria, acel incident din trafic i-a afectat imaginea lui Felix Baumgartne, iar şoferul agresat de acesta a declarat că nu a făcut altceva decât să îl împingă uşor pe Baumgartner şi că a fost lovit cu pumnul în faţă. ''Nu este deloc un erou'', declara şoferul grec.

În urma scandalului, noul partener al Mihaelei Rădulescu s-a ales cu o amendă de 1.500 de euro.

Mai multe