Războiul decolteurilor! Vedete cu bust natural vs. staruri cu implant mamar

24 ianuarie 2017 14:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Toate arată atât de bine, încât e greu de spus cine a apelat la chirurgul plastician pentru mărirea sănilor și cine a fost înzestrată de mama natură cu un bust generos.

Salma Hayek

Actrița latino a încins imaginația bărbaților cu formele ei atrăgătoare, în special cu bustul voluminos! Ce credeți, și-a pus sau nu implant mamar? Ea se jură că nici gând de așa ceva! A declarat presei că, atunci când era adolescentă, l-a rugat pe Doamne-Doamne să-i dea și ei niște sâni mari și, ce să vezi, chiar asta a primit. Sunt multe voci care susțin că bustul generos al Salmei nu este de la Doamne-Doamne, ci de la chirurgul plastician, care a primit în urma operației nu mai puțin de 10.000 de dolari.

Tyra Banks

Fostul supermodel a făcut furori, ani în șir, cu fizicul ei sexy! De fapt, era atât de complimentată pentru decolteul ei voluminos, încât s-a ajuns să se creadă că numai un implant mamar ar fi putut să o facă să arate atât de bine. Ca să închidă gura cârcotașilor, care nu erau deloc convinși că mama natură i-ar fi oferit asemenea frumusețe de sâni, Tyra a făcut o ecografia mamară, ca să vadă întreaga lume că nu există nici urmă de implant în sânii ei.

Vezi pe www.okmagazine.ro restul acestui articol!

Mai multe