Războiul dintre Katy Perry și Taylor Swift continuă. «A vrut să-mi omoare caracterul»

9 iunie 2017 18:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Katy Perry continuă disputa cu Taylor Swift prin noi declarații. Cântăreața a acordat un interviu prin care a adus în discuție războiul de mai bine de trei ani pe care îl are cu Taylor. În anul 2014, Katy a fost acuzată că a încercat să-i saboteze unul dintre spectacolele blondinei, remarcile răutăcioase din ambele părți continuând să apară.

Deși este o ceartă mai veche între cele două cântărețe, Katy Perry continuă să facă declarații pe pe baza acesteea. Se pare că fosta iubită a lui Orlando Bloom este destul de marcată de dispută și nu poate trece ușor peste aceasta.

”Nimeni nu m-a întrebat pe mine despre această situație și există întotdeauna trei părți ale fiecărei povești: prima, a doua și adevărul. Nu sunt Buddha, există lucruri care mă deranjează. Aș vrea să pot întoarce și celălalt obraz de fiecare dată, însă nu exagerez”, a declarat Katy, conform Rollingstone. Mai mult decât atât, Perry a adăugat că Taylor a încercat să-i ”asasineze” caracterul.

În anul 2014, Taylor Swift a declarat pentru revista Rolling Stone că Perry a încercat să-i saboteze un show. Se pare că Katty a vrut să angajeze mai mulți oameni din echipa acesteea, chiar înainte de un spectacol important. De acolo și până a se declara dușmance nu a fost cale lungă.

În mod ironic, videoclipul melodiei blondinei ”Bad Blood” a fost creat de producătorul Max Martin, care a lucart cu Perry în mai multe producții. Cu toate acestea, Katty nu s-a arătat extrem de deranjată de acest lucru declarând că nu îi poate spune sau interzice acestuia cu cine să colaboreze și cu cine nu.

Mai multe