Reacția lui Alex Rodriguez după ce Jennifer Lopez i-a șters toate pozele și i-a dat unfollow

16 august 2021 16:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Reacția lui Alex Rodriguez după ce Jennifer Lopez i-a șters toate pozele și i-a dat unfollow a fost în atenția tuturor. Diva a vrut să uite complet de el.

Reacția lui Alex Rodriguez (46 de ani) după ce Jennifer Lopez (52 de ani) i-a șters toate pozele și i-a dat unfollow a fost în atenția tuturor, începând din weekend. Jennifer Lopez a șters toate pozele în care apare fostul ei iubit, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, de pe rețelele sale sociale, sâmbăta trecută. La 4 luni de la despărțirea de acesta, după o relație de patru ani, diva a decis să-l șteargă definitiv din viața ei. Ba chiar nu-l mai urmărește pe rețelele lui sociale. A accesat peste tot butonul prin care s-a asigurat că nu-l mai vede niciodată.

Ben Affleck i-a oferit un dar de 45.000 de dolari lui Jennifer Lopez

/Marc Anthony a avut grijă de fiica sa, Emme, în timp ce J.Lo a fost în vacanțâ cu Ben Affleck

Ea vrea să arate cât de mult îl iubește pe Ben Affleck

Alex Rodriguez a suferit foarte mult din cauza despărțirii de JLo și, deocamdată, nu a șters pozele acesteia de pe rețelele lui sociale, deși există zvonuri că s-a cuplat cu Melanie Collins. JLo, în schimb, a șters până și pozele de la logodna lor. Rodriguez nu a făcut scandal, nu a spus nici un cuvânt. Cu gestul ei, Jennifer Lopez a vrut să se știe clar că este îndrăgostită nebunește de Ben Affleck. Vrea să-i arate că renunță la absolut totul din trecut pentru el. Reacția lui Alex Rodriguez după ce Jennifer Lopez i-a șters toate pozele și i-a dat unfollow a fost dată publicității de presa din întreaga lume.

Mai multe