Reacția lui Beyonce când a văzut că sângerează în timpul unui concert

17 octombrie 2016 11:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Beyonce (35 de ani) și-a uimit fanii în timpul unui concert și nu doar datorită ținutei sale provocatoare. Cântăreața a dat dovadă de rezistență și devotament față de fanii săi atunci când, deși unul dintre cerceii săi uriași i-a căzut, lăsându-i urechea sângerândă, a continuat să cânte.

În timp ce alte vedete probabil ar fi întrerupt imediat reprezentația și s-ar fi retras în spatele scenei pentru a primi îngrijiri medicale, Beyonce nu a făcut decât să-și ducă mâna la ureche pentru a constata dacă sângerează, informează The Sun.

Deși a avut mai mult ca sigur ceva dureri, ea a continuat să cânte fără să schițeze vreun gest neobișnuit. Fanii speculează că cercelul s-a smuls din ureche din cauza părului său foarte lung, împletit în coadă, care s-ar fi agățat de accesoriu atunci când s-a mișcat. Indiferent de motiv, cântăreața a avut o reprezentație splendidă pe scenă.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe