Regina Elisabeta despre Camilla: ”E o femeie perversă!”

21 martie 2018 15:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Poate nu știați, însă Regina Elisabeta a II-a a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca fiul său cel mare, moștenitorul tronului britanic, să nu se căsătorească cu Camilla Parker-Bowles, pe care o considera ”nedemnă” pentru rolul ce o aștepta.

Ba chiar, a forțat căsătoria cu Diana Spencer, doar-doar va scăpa de tendențioasa Camilla. Din păcate pentru ea, nici măcar acest lucru n-a ținut-o la distanță pe Camilla. Ea a fost prezentă în mariajul lui Charles cu Diana și a reușit, după divorțul acestora și moartea prințesei ”inimilor”, să ajungă acolo unde și-a dorit întotdeauna: la brațul lui Charles și, implicit, la balconul regal al Palatului Buckingham, alături de familia regală britanică.

O nouă carte despre viața Prințului Charles, neautorizată, numită ”REBEL Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles”, scoate la iveală relația adevărată dintre moștenitorul tronului britanic și mama sa, imediat după moartea Prințesei Diana. În carte, se relatează o anume scenă tensionată, petrecută între cei doi imediat după ce Camilla îl presează pe Charles să-și asume relația cu ea.

Iată ce reacție a avut Regina Elisabeta la adresa Camillei!

Mai multe