Regina Letizia a Spaniei şi-a tunat faţa?

16 decembrie 2015 21:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

N-a mai rămas nimic din cea care era supranumită regina europeană. Regina Letizia a Spaniei (43 de ani) a devenit dependentă de operaţiile estetice, iar rezultatele nu sunt tocmai îmbucurătoare.

De-a lungul timpul, Regina Letizia a Spaniei a trecut de mai multe ori pe la cabinetul medical pentru a deveni mai frumoasă. Nu ştim dacă a făcut o obsesie pentru operaţiile estetice sau este vorba doar de preocuparea normală pe care o are pentru a apărea cât mai frumoasă în faţa spaniolilor, cert este că aceasta e total schimbată.

Regina a surprins pe toată lumea după ce a apărut în public cu o nouă faţă, în urma unor tratamente chirurgicale tot mai vizibile.

Cu fruntea întinsă, cu obrajii exagerat de rotunzi, un zâmbet îngheţat şi fără nici un rid, aşa a fost surprinsă Regina Letizia, alături de soţul ei, Regele Felipe VI, la întâlnirea cu o fundaţie importantă din Spania, scrie Stylebook.

Comentariile la adresa reginei nu au fost dintre cele mai plăcute, ea fiind pusă la zid că a exagerat cu operaţiile estetice, deşi nu erau necesare.

Mai multe