Ricky Martin, dezvăluiri intime! Cum a fost momentul în care și-a recunoscut orientarea sexuală

23 martie 2024 13:00   Vedete internaționale

Ricky Martin, faimosul cântăreț internațional, a captivat lumea muzicii și multe femei au suspinat după el. Însă, într-un moment profund personal și curajos, Martin avea să le spulbere visurile când a ales să își dezvăluie orientarea sexuală, episod despre care se spune că i-ar fi marcat puternic cariera.

Într-un interviu acordat lui Andy Cohen la SiriusXM, lansat joi, cântărețul a vorbit despre decizia sa de a-și dezvălui fanilor orientarea sexuală în 2010.

Ricky Martin spune că tatăl său l-a încurajat să-și dezvăluie public sexualitatea. Celebrul cântăreț afirmă că dezvăluirea publică a orientării sale sexuale a fost o senzație uimitoare.

„Am scris o scrisoare și am postat-o pe Twitter”, a declarat Martin lui Cohen. „Mi-aș dori să mă dezvălui de 20 de ori. A fost incredibil. Desigur, am început să plâng ca un copil. Știi, am apăsat butonul de trimitere și am spus: Asta e?'”

Martin a dezvăluit că a durat ceva timp până să decidă să-și dezvăluie public orientarea sexuală, deoarece echipa sa credea că ar fi mai bine pentru cariera sa să țină secretă această informație.

Citește continuarea pe canal33.ro.

Mai multe