Ricky Martin s-a logodit. Și-a cerut iubitul în căsătorie

16 noiembrie 2016 19:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Multă vreme, Ricky Martin (44 de ani) a ascuns că este gay, tocmai pentru a nu frânge inimile milioanelor de femei care sperau la o aventură cu starul latino. De câțiva ani, însă, solistul a dat cărțile pe față. Iar de mai bine de un an se afișează alături de iubitul său, artistul Jwan Yosef (32 de ani).

Totul a pornit de la dragostea lui Ricky pentru artă. A văzut piesele semnate de Yosef și a intrat în legătură cu el pentru a cumpăra câteva piese. Nu avea nici cea mai mică idee despre cum arată artistul, dar de îndată ce l-a văzut, a și pus ochii pe el. Și nu e de mirare de ce. Arată foarte bine. Lucrurile au devenit serioase, iar latino lover-ul a mărturisit la emisiunea lui Ellen DeGeneres că și-a cerut partenerul în căsătorie.

"M-am pus într-un genunchi și am scos cutiuța din metal. Am avut-o într-un săculeț de catifea și în loc să-l întreb dacă vrea să se căsătorească, i-am zis că i-am cumpăreat ceva. A fost rău. I-am spus apoi că aș vrea să-și petreacă restul vieții cu mine și el m-a întrebat care e cu adevărat întrebarea. «Vrei să te căsătorești cu mine?», i-am zis Asta a fost tot", a povestit Ricky Martin, extrem de emoționat la momentul marelui eveniment.

Mai multe