Ricky Martin și-a revoltat fanii cu o simplă declarație. Ce a spus artistul

15 iunie 2018 8:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ricky Martin (46 ani) a vorbit în cadrul unei emisiuni despre cei doi copii ai săi, gemenii Matteo și Valentino, iar declarațiile pe care le-a făcut i-au determinat pe fani să îi adreseze mesaje nu tocmai prietenoase. În ciuda faptului că cele spuse de Ricky nu sunt chestiuni anormale, așa-zișii admiratori l-au judecat aspru.

Ricky Martin a devenit tatăl gemenilor în anul 2008, afirmând că nașterea lor a fost un moment ce l-a schimbat pentru totdeauna. În același timp, el a spus că speră ca băieții săi să fie homosexuali. „Copiii mei sunt prea mici în acest moment, dar sper să fie gay”, a declarat cântărețul care a subliniat faptul că orientarea lui sexuală l-a făcut să se simtă mai puternic, informează Eonline. 

Spusele lui Ricky au fost aspru judecate de admiratorii săi, care s-au simțit profund revoltați. În cuprinsul aceleiași emisiuni, Ricky a vorbit deschis despre momentul în care a decis că este timpul să îți îmbrățișeze orientarea sexuală, indiferent de părerea pe care o au cei din jurul său.„Prietenii mi-au spus atunci să nu fac asta, toți mi-au spus că nu o să mai am o carieră. Cred că am vrut să le demonstrez  că oamenii mă vor accepta și că viața mea va rămâne la fel. Ceea ce, cred eu, s-a și întâmplat”, a spus el.

Familia lui Ricky Martin

Ricky Martin şi Jwan Yosef şi-au început relaţia în 2015, iar un an mai târziu au anunţat că s-au logodit. Cei doi îi cresc împreună pe gemenii Valentino şi Matteo, în vârstă de 9 ani, pe care cântăreţul îi are din relaţia anterioară pe care a avut-o cu Carlos Gonzalez Abella. 

Ricky a vorbit adesea despre băieții săi și despre legătura pe care o are cu aceștia. „Vreau să normalizez acest lucru. Vreau ca oamenii să ne privească şi să vadă o familie, fără a se gândi că este ceva în neregulă. Asta este misiunea mea. Copiii mei m-au întrebat de ce au doi taţi şi le-am spus că suntem o familie modernă. Este un sentiment frumos de libertate“, a povestit acesta pentru revista OUT, potrivit Adevărul.

Ricky Martin a recunoscut că este homosexual în 2010, iar în anul 2014 și-a adus aminte cu drag despre sentimentul pe care l-a trăit atunci când a spus acest lucru lumii întregi. „M-am simţit minunat. Mi-aş dori să o pot face din nou pentru că momentul acela a fost binecuvântat. E un sentiment uimitor şi când în sfârşit se întâmplă conştientizezi că toate temerile tale erau doar în mintea ta. Toată imensa susţinere pe care am primit-o, nu numai din partea mass-media, ci şi a fanilor, a familiei, a fost incredibilă şi, din păcate, societatea ne împinge să credem că sentimentele noastre sunt rele“, a rememorat Ricky. 

Mai multe