Rihanna a întors capetele locuitorilor din New York! Rochia de abia i-a acoperut sânii

11 septembrie 2017 10:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Renumita cântăreață pop, Rihanna ( 29 ani) a fost văzută pe străzile New York-ului într-o ținută care a întors toate privirile, cu puțin timp înainte de a participa la New York Fashion Week.

Diva, clientă fidelă a stilistului Mel Ottenberg, a purat o rochie maxi negru-petrol, o geantă Gucci și o pereche de adidași albi. Câștigătoarea a opt Grammy-uri a adoptat un look casual și a completat  ținuta cu niște inele, un machiaj natural și un coc lejer.  În aceeași zi în care a fost văzută pe străzile New York-ului cu rochia neagră, Rihanna a urcat pe Instagram o poză cu manichiura sa multicoloră.

A adăugat un text prin care își invita fanii să participle la show-ul de modă la care urma să participle mai târziu, în seara respectivă.  Rihanna a defilat pe scenă, într-o ținută sport, la doar câteva zile după ce fusese prezentă la lansarea unui nou brand de cosmetice.  Ea a devenit imaginea brandului Fenty Beauty și și-a manifestat entuziasmul pe pagina personală de Instagram : “ Trebuie sa reprezint femeile, in special pe surorile mele de culoare care au fost lasate la o parte de prea multe ori de industria cosmetica. “

Rihanna nu a fost însoțită la New York Fashion Week de noul său iubit saudit, alături de care a fost vazută, pentru prima data, în luna iunie. Hassan Jameel este vicepreședintele afacerii sale de familie, Abdul Latif Jameel  Domestic , iar averea lui depășește 1,5 miliarde de dolari pe an. 

Aici puteți vedea ținuta îndrăzneață în care a fost văzută Rihanna 

Mai multe