Rihanna, apariție wow la Met Gala 2018. A avut un look inspirat din ținuta papei

8 mai 2018 7:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cea mai mare noapte a modei, Met Gala, a avut loc anul acesta în 7 mai. De fiecare dată este momentul perfect pentru ca cele mai în vogă vedete ale momentului să poarte ținute ale marilor designeri, încadrate într-o temă care să le pună la bătaie creativitatea.

Denumit "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination", evenimentul din acest an, de la New York, a devenit un dialog dintre modă și religie. Pentru a stimula motorul creativ al designerilor și pentru a le vedea pe vedete așa cum nu au mai apărut vreodată, gala din acest an a devenit locul perfect pentru afișarea unor ținute spectaculoase, controversate și a unor atitudini pe măsură.

Rihana (30 de ani) a avut una dintre cele mai privite și comentate apariții. Ca de obicei, a știut să șocheze. A purtat o rochie spectaculoasă împodobită cu bijuterii și mărgele, semnată Maison Margiella by John Galliano, la care a asortat o pălărie cu influențe papale de la aceeași casă de modă, sub care și-a ascuns părul, pantofi Christian Louboutin și un colier masiv cu diamante. Scurtă în față, rochia i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate și bustul generos. 

Mai multe