Rihanna, beată moartă, cărată-n spate de bodyguard

26 iulie 2013 14:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu se potoleşte! Celebra cântăreaţă Rihanna, în vârstă de 25 de ani, a petrecut întreaga noapte de joi spre vineri pe un iaht la Oslo, înainte de concertul pe care urma să-l susţină în capitala novegiană.

Rihanna s-a îmbătat criţă, după ce a băut cocktail după cocktail pe un iaht de lux. La plecare, nu a mai putut să se ţină pe picioare şi bodyguardul său a trebuit s-o ia în spinare pentru a o duce la hotel.

Cântăreaţa era foarte veselă şi se simţea foarte bine cărată în spate. Bodyguardul nu a comentat când diva i-a cerut s-o ducă în spinare. Nu este prima oară când Rihanna bea până nu mai ştie de ea. Medicii au avertizat-o că este în pericol de moarte, din cauza abuzului de alcool, dar ei nu pare să-i pese. "Viaţa e grozavă când te scoli la 9.00 după ce te-ai îmbătat. Nu ştiu cum ajung acasă după beţie. Nu-mi mai amintesc cum ajung în cameră, pe picioare, sau mă duce cineva în braţe", a mărturisit cântăreaţa după o altă beţie de pomină. Prietenii divei spun că aceasta umblă mai mult beată decât trează zi de zi.

Şi Selena Gomez s-a îmbătat mangă

Selena Gomez a împlinit recent 21 de ani, motiv pentru a petrece pe cinste. Beată mangă, actriţa a căzut şi s-a lovit de asfalt, când a coborât din maşina care o ducea la un hotel din New York. Din fericire, bodyguardul său i-a sărit repede în ajutor. Bărbatul a ridicat-o şi a ajutat-o să ajungă în camera de hotel.

Selena este susţinută de bodyguard

Mai multe