Rihanna, concert senzațional la București. Dar artista s-a lăsat așteptată de fani

14 august 2016 21:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Momentul mult așteptat a sosit! Într-o frumoasă seară de vară, bucureștenii au luat cu asalt Piața Constituției. Rihanna avea să concerteze pentru prima dată în România, în fața a zeci de mii de oameni. Artista s-a lăsat, însă, așteptată, întârziind 30 de minute.

Aflată în turneul de promovare „Anti”, Rihanna a venit în București însoțită de un staff numeros, format din 100 de persoane, care au pregătit și cele mai mici detalii pentru ca acest concert să iasă perfect.

Artista a cântat, însă, doar 75 de minute, spre nemulțumirea celor prezenți, care se așteptau la un spectacol mai lung.Cu toate că s-a lăsat așteptată o jumătate de oră, Rihanna și-a făcut o intrare spectaculoasă în scenă. Publicul a explodat, realmente, în momentul în care artista a interpretat melodia „Livin' Your Life”, un remake după „Dragostea din tei”, piesa celor de la O-Zone.

Rihanna a venit îmbărcată cu aceeași ținută pe care a avut-o și la concertul din Ungaria, acolo unde i-a făcut și pe fanii unguri să aștepte o jumătate de oră înainte de a intra în concert. A purtat o pereche de pantaloni decupați și o bluză neagră lungă, contrastând cu aaparițiile sale din alte concerte unde a apărea pe scenă într-o vestimentație mult mai provocatoare. 

Mai multe