Rihanna : ”Mărimea contează”

22 noiembrie 2009 1:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat revistei Bravo, Rihanna a făcut câteva declarații interesante cu privire la bărbatul ideal, dar a dezvăluit și faptul că adoră să umble dezbrăcată în intimitatea casei ei.

Întrebată cum ar trebui să fie bărbatul pe care și-l dorește lângă ea, Rihanna a fost categorică: mărimea contează!

Trebuie să fie bun în pat, iar mărimea contează. Și frumuseșea interioară contează, dar fără ”jucărie” nu este niciun farmec. În momentul de față nu-mi doresc o relație serioasă. Vreau doar să mă distrez”, a adăugat Rihanna.

Cântăreața pare să se simtă foarte bine în pielea ei. Atât de bine încât nu ezită să îi arate acest lucru și băiatului care îi curăță piscina.

”Să fiu sinceră, acasă sunt mai sexy pentru că nu port haine. Băiatul care îmi curăță piscina m-a văzut deja de cinci ori dezbrăcată. Tot timpul uit în ce zi vine. Sunt confuză când am o zi liberă. Dorm până spre după-amiază, iar când mă trezesc nici nu mai știu ce zi este”, a declarat Rihanna, într-un interviu acordat revistei Bravo.

Artista a mărturisit că prima oară când a fost surprinsă dezbrăcată a fost o situație jenantă, dar acum băiatul s-a mai obișnuit cu ”priveliștea”. Mai citește:

Ce vrea Rihanna de Sărbători: sex şi mâncare bună

Rihanna a ţipat la şoferul ei şi a ameninţat că îl concediază 

Mai multe