Rihanna, răvăşitor de sexy la plajă. Diva a făcut furori în Honolulu FOTO

28 aprilie 2015 17:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A fost desemnată de revista FHM una dintre cele mai sexy femei din lume. Recent, Rihanna şi-a etalat trupul bine tonifiat la plajă în Honolulu, când s-a bronzat la apus de soare.

Rihanna a făcut furori pe o plajă din Honolulu cu costumul ei de baie minuscul. Diva din Barbados, în vârstă de 27 de ani, a demonstrat că este în cea mai bună formă a sa.

Mulatra a fost protagonista unei şedinţe foto incendiare în capitala statului insular Hawaii. Extrem de sexy şi plină de mister, RiRi şi-a lăsat admiratorii cu gura căscată, duminica trecută.

Rihanna şi-a etalat formele apetisante pe plajă, impresionându-şi fanii. Costumul de baie de culoare albă şi extrem de minuscul i-a pus în valoare trupul perfect, bronzat.

Apoi, solista s-a bucurat de o plimbare cu iahtul în largul mării. Nici aici nu a putut sta departe de obiectivul camerei şi a fost fotografiat îndelung de un bun prieten.

Imaginile extrem de sexy au făcut deliciul fanilor pe contul ei de Instagram, iar complimentele au copleşit-o pe senzuala roşcată.

Mai multe