Rihanna şi Nicki Minaj au făcut sex sălbatic!

22 ianuarie 2013 16:43   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Secret scandalos! Rihanna (24 de ani) şi Nicki Minaj (30 de ani) s-au săturat de sexul cu bărbaţi, aşa că s-au apucat de sex cu femei, informează National Enquirer. Presa americană spune că cele două vor să ascundă relaţia de amor pe care o au!

Ambele au recunoscut că sunt bisexuale de acum doi ani, chiar dacă Rihanna tânjeşte după rapperul Chris Brown, iar Nicki s-a dat în spectacol într-o înregistrare video XXX unde a avut ca partener, evident, un bărbat. Conform mai multor surse de la Hollywood, cele două nu numai că au o relaţie pasională de ceva vreme, dar că s-au şi mutat deja împreună!

Rihanna, cântăreaţă, 24 de ani

Rihanna a postat o poză pe internet cu ea şi Nicki Minaj, anunţându-şi fanii că "se ţin ocupate una pe alta". De asemenea, ea a spus şi că "îi este foarte greu să îşi ţină mâinile departe de Nicki". Apoi, cele două au continuat să vorbească şi să flirteze una cu cealaltă, mărturisind că au o relaţie şi chiar că locuiesc deja împreună. Chiar dacă Nicki Minaj a declarat oficial că este bisexuală, ea spune că relaţia cu Rihanna este doar o glumă. 

Mai multe