Rihanna şi Nicki Minaj, printre favoriţii la American Music Awards

10 octombrie 2012 11:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vedeta R&B Rihanna şi cântăreaţa de muzică rap Nicki Minaj se află printre favoriţii la American Music Awards (AMA), fiecare dintre ele fiind nominalizate la patru categorii, la concurenţă acerbă cu starul pop Justin Bieber şi trupa britanică One Direction.

Rihanna este în cursă pentru premiul decernat artistului anului, alături de Justin Bieber, Katy Perry, trupa Maroon 5 şi rapperul canadian Drake. Ea a mai fost nominalizată la categoriile "cea mai bună cântăreaţă de soul/R&B", "cel mai bun album" (cu "Talk That Talk") şi "cea mai bună cântăreaţă pop-rock", unde o are drept contracandidată pe Nicki Minaj.

Minaj  a primit, la rândul ei, două nominalizări pentru albumul "Pink Friday: Roman Reloaded" - la categoriile "pop/rock" şi "rap/hip hop" - şi pentru cel mai bun artist rap, alături de Drake şi americanul Tyga.

American Music Awards sărbătoreşte anul acesta 40 de ani de la prima ediţie, printr-o ceremonie şi un amplu spectacol care vor fi transmise în direct de la Los Angeles, pe 18 noiembrie.

Mai multe