Rihanna, speriată de moarte! Ce amenințări a primit de la un bărbat

31 ianuarie 2016 17:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebritățile se confruntă tot timpul cu fani mult prea insistenți, care vor neapărat să ia contact cu ele. De multe ori, este vorba despre admiratori inofensivi, care vor doar să-și întâlnească idolii, însă uneori, situația se complică.

Unele vedete primesc mesaje de amenințare și ajung chiar să recurgă la ajutorul Poliției pentru a le apăra. Este și cazul Rihannei, care a început să se teamă pentru viața ei când un bărbat obsedat de ea i-a trimis amenințări grave, potrivit TMZ.

„Ar fi trebuit să o omor pe Rihanna acum un minut, mi-ar fi fost bine acum”, a scris el, pe o rețea socială. „Folosesc arme, sunt pe cale să obțin un permis de port-armă”, a mai declarat, într-un mesaj separat. Mai mult, la un moment dat, bărbatul s-a fotografiat în fața fostei locuințe a Rihannei, iar apoi a publicat fotografia cu descrierea „În fața casei tale”.

Cel mai recent, cântăreața a primit un videoclip lung de 15 secunde în care același bărbat se masturbează. Sursele TMZ susțin că polițiștii l-ar fi prins, deja pe bărbat, și l-ar fi internat într-o clinică de psihiatrie.

Mai multe