Rishi Kapoor a murit! Actorul avea 67 de ani și suferea de leucemie

30 aprilie 2020 10:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni, a murit joi (30 aprilie) la vârsta de 67 de ani. Acesta suferea de leucemie. El a fost unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood. Vestea decesului a venit la o zi după ce a fost anunţat că actorul Irrfan Khan, cunoscut din „Slumdog Millionaire” şi „The Life of Pi”, a murit tot din cauza unui cancer.

Legenda de la Bollywood s-a luptat mai bine de doi ani cu această boală cruntă. Rishi Kapoor s-a întors în India în luna septembrie a anului trecut, după ce a urmat un tratament dificil în Statele Unite timp de 12 luni, potrivit ABC. Actorul a fost spitalizat de două ori în luna februarie. Kapoor a decedat într-un spital din Mumbai, după ce fusese internat cu doar o zi în urmă. El a fost diagnosticat cu leucemie în 2018.

Rishi Kapoor făcea parte din cea mai faimoasă familie de la Bollywood

Parte a dinastiei Kapoor, care domină de mai multe decenii Bollywood-ul, actorul a debutat, în 1970, în filmul tatălui lui, Raj Kapoor, „Mera Naam Joker”. A devenit cunoscut în 1973, cu rolul principal din „Bobby”, o poveste romantică pentru adolescenţi, potrivit news.ro.

Timp de două decenii, a jucat în peste 20 de filme de dragoste. Câteva dintre lungmetrajele în care a jucat în anii 1980 şi 1990 au generat încasări importante. Talentat dansator şi cântăreţ, multe dintre piesele interpretate de el în filme sunt încă populare.

În 1980, s-a căsătorit cu actriţa Neetu Singh, iar fiul lor, Ranbir Kapoor, este un star al Bollywood-ului.

Citește și

Irrfan Kahn a murit! Actorul de la Bollywood avea 53 de ani

Cândva juca în «Las Fierbinţi», acum este star la Bollywood

Mai multe