Rita Ora cântă la pian goală pușcă, cu tatuajele la vedere

30 ianuarie 2016 14:09   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Focoasa blondă nu se dezminte și își înnebunește fanii cu cele mai sexy ședințe. Artista, care se mândrește cu formele ei voluptoase, nu este o fire prea timidă și nu se dă în lături de la astfel de proiecte fotografice.

Rita Ora s-a decis să încingă din nou spiritele cu o ședință foto incendiara. După ce a fost făcută publică următoarea copertă a revistei franceze Lui, unde blondina apare topless, au apărut și celelalte imagini din ședința foto, realizată de controversatul fotograf de la Hollywood Terry Richardson.

Imaginile sunt și mai incendiare, spre bucuria fanilor din lumea întreagă. Într-un dintre fotografii, Rita Ora cântă goală la pian. Terry Richardson a vrut să le facă o bucurie fanilor blondei și a publicat fotografiile, pe contul lui personal de Instagram.

 Admiratorii ei spun că această ședință foto e cea mai sexy de până acum, iar Rita pare că știe ce face. Cunoscută atât pentru cariera ei muzicală, dar și pentru felul în care arată, cântăreața nu se sfiește să pozeze nud, desigur, în numele artei. Toate imaginile din ședința foto realizată de Terry Richardson vor apărea în revista Lui.

Mai multe