Rita Ora, cu sânii la vedere pe plajă

14 iunie 2016 10:42   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Deja ne-am obișnuit cu personalitatea rebelă a Ritei Ora, ea pare să surprindă de fiecare dată. Frumoasa cântăreață a fost surpinsă pe plajă într-o ipostază dezinvoltă și plină de senzualitate după ce și-a arătat secrete din sutienul pe care...nu îl purta.

Rita Ora (25 de ani) a vrut să profite de briza mării pe plaja din Malibu așa că și-a dezvelit sânii în văzul tuturor, potrivit DailyMAil.co.uk. Umblând desculță pe nisip și purtând doar niște pantaloni foarte scurți și o jachetă, Rita părea că se simte foarte în largul ei.

Rita Ora puts on a raunchy display as she flashes her ample assets@SadiqKhan wants to ban @RitaOra 's tits.. https://t.co/mizx7Kjhyt— KcGatsby (@KcGatsby) 14 iunie 2016

Rita Ora puts on a raunchy display as she flashes her ample assets@SadiqKhan wants to ban @RitaOra 's tits.. https://t.co/mizx7Kjhyt

În timp ce se plimba, probabil a vrut să se răcorească și s-a descheiat jacheta, lăsându-și sânii la vedere în toată splendoarea lor. Vedeta s-a acoperit însă imediat nu pentru că s-ar fi rușinat, ci pentru că vremea era destul de răcoroasă, soarele fiind acoperit de nori cenușii.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe