Cântăreața Rita Ora a făcut nuntă în secret! Și-a compromis luna de miere

9 august 2022 10:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreața americană Rita Ora, 31 de ani, s-a căsătorit cu regizorul și producătorul Taika Waititi, (46 ani), la mai puțin de două luni după ce a cerut-o în căsătorie pe vedeta britanică.

Rita Ora a făcut nunta în secret într-un cadru intim, la Londra, dar, în loc să-și ia timp liber pentru o lună de miere de lux, vedeta s-a întors deja la lucru pentru a înregistra muzică nouă în studio.

«A fost o ceremonie cu adevărat intimă și super specială pentru toți cei de acolo. Au fost prezenți doar cei apropiați și dragi lor. Cu toții am văzut cât sunt de îndrăgostiți.», a declarat o sursă. 

În ciuda faptului că trăiește în lumina reflectoarelor, Rita Ora este hotărâtă să păstreze relația cât mai privată și nu a vrut să transforme ceremonia într-un eveniment public.  

Cântăreața are de gând să celebreze acest moment special din viața sa și în stil tipic hollywoodian, printr-o petrecere unde vor fi invitate vedete din showbiz-ul din afară, însă solista nu dorește ca imaginile să fie făcute publice în vreo revistă de scandal. 

Rita nici măcar nu a apucat să plece în luna de miere, căci s-a întors deja în studio și lucrează intens la al treilea album, ultima sa sesiune fiind cu Rollo, cel care a scris piese pentru mai multe nume răsunătoare din SUA.

Soțul ei, regizorul Taika Waititi, a publicat o serie de imagini superbe alături de noua lui soție, Rita Ora, când și-au făcut apariția la premiera filmului Thor. 

Rita Ora și-a întâlnit alesul în urmă cu un an și jumătate

Rita Ora și Taika se află într-o relație de un an și jumătate și s-au cunoscut pe platourile de filmare în Australia a emisiunii The Voice. 

Ei și-au făcut debutul ca un cuplu oficial pe covorul roșu la premiera din Los Angeles a filmului The Suicide Squad în august 2021.

Anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților, Rita a încărcat o fotografie adorabilă, iar Taika a scris: «Noi, acum patru ani. Acum. Mulțumesc că ai fost cool și că mi-ai adus bucurie mereu»

Au locuit în Sydney, LA și acum în Londra - așa că poate că un pic de timp împreună într-un singur loc este singura lună de miere de care au nevoie.

Mai multe