Rita Ora și-a arătat chiloții într-o poză provocatoare pe Internet

1 aprilie 2017 17:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Tot mai multe vedete își petrec vacanța în această perioadă în Insulele Maldive și se întrec în a se fotografia în ipostaze cât mai provocatoare. Recent, Rita Ora (26 de ani) a pozat și ea sexy și din nou a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi trebuit.

Purtând părul strâns și o rochie foarte lejeră, fără bretele, cântăreața a stat pe un scaun într-o poziție ademenitoare, dar și-a ținut pricioarele astfel încât le-a oferit fanilor o privelișe direct spre lenjeria sa intimă, după cum informează Daily Star.

Chiloțeii albi ai artistei, pe care de această dată a decis să-i poarte, aproape că au devenit centrul de interes al fotografiei și de-ndată ce este reperat, privirea este orientată direct spre zona intimă a Ritei.

Cu siguranță nu a fost un detaliu care i-a scăpat din vedere artistei, dar frumoasei blondine îi place să fie mereu sexy și nu se ferește niciodată să-și expună cât mai mult corpul, chiar și detaliile ei intime. Nu are importanță dacă este vorba de un eveniment monden sau de o ieșirea în oraș cu prietenii, Rita este lipsită de inhibiții și dispusă oricând să-și arate sânii sau fundul, mai ales când nu poartă lenjerie intimă.

Mai multe