Rita Ora și-a expus pe Internet abdomenul perfect

8 martie 2016 7:52   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rita Ora (25 de ani) nu s-a sfiit să își arate trupul pe o pagină de socializare. Artista și-a făcut un selfie, pentru a se lăuda abdomenul său tonifiat, arătându-le tuturor cât de mândră este de corpul ei. Aceasta s-a fotografiat chiar în ziua în care a participat la o ceremonie de decernare a unor premii pentru succesul obținut în carieră.

Cântăreața Rita Ora a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care și-a arătat cu mândrie abdonemnul perfect tonifiat. Ea nu a purtat decât o simplă lenjerie intimă și nu a uitat să își afișeze și frumosul tatuaj.

Potrivit Daily Mail, artista a publicat fotografia chiar în aceeași zi (7 martie) în care a participat la ceremonia de decernare a premiilor succesului Prince`s Trust. În cadrul ceremoniei cântăreața a purtat o superbă rochie mulată cu nuanțe de turquoise care au făcut-o să strălucească în lumina reflectoarelor alături de ceilalți invitați.

Apreciază cu un like pagina noastra de Facebook daca ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe