Robbie a râs când a văzut-o pe Kylie Minogue goală

21 septembrie 2010 10:06   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreţul britanic a dat cu piciorul şansei de-a începe o relaţie amoroasă cu Kylie Minogue în 2000, pentru că a râs de artistă când a văzut-o dezbrăcată, pregătită să filmeze o scenă sexy a videoclipului lor, „Kids".

Cele două vedete pop au cântat împreună melodia „Kids", în 2000, şi colaborarea dintre ei ar fi fost una 100% reuşită dacă Robbie n-o făcea pe Kylie să se simtă prost în timpul filmărilor videoclipului. În momentul în care artista şi-a dat jos hainele pentru a se pregăti pentru o scenă sexy, cântăreţul a izbucnit în râs.

„M-a apucat brusc râsul, ceea ce n-a fost deloc plăcut pentru Kylie. Cred că am făcut-o să se simtă prost, mai ales că nici ea nu era în elementul ei atunci când a renunţat la haine în faţa atâtor oameni. Poate că ei îi face plăcere să stea dezbrăcată, dar în niciun caz nu a apreciat ca un idiot să râdă de ea. Plus că mi-am distrus toate şansele de a avea o relaţie amoroasă cu ea, lucru care mi-ar fi plăcut foarte mult atunci", a declarat Robbie în noua sa carte „You Know Me".

Robbie Williams suferă de o boală misterioasă

Robbie Williams se mută la ţară

Robbie şi Gary au cântat împreună, pentru prima oară, după 15 ani

Mai multe