Robbie Williams a "născut" împreună cu soţia

28 octombrie 2014 22:04   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A stat 24 de ore lângă soţia care năştea! Fostul membru al trupei Take That, Robbie Williams, a ţinut-o tot timpul de mână pe Ayda şi, în acelaşi timp, a filmat travaliul şi naşterea celui de-al doilea copil.

Cântăreţul Robbie Williams (40 de ani) a devenit, luni, tată pentru a doua oară. Soţia sa, Ayda (35 de ani), a născut un băieţel de 4,1 kilograme, într-un spital din Los Angeles. Robbie a filmat-o pe soţia sa în timp ce năştea. Cu umor, artistul a arătat că Ayda nu a acceptat, nici în chinurile facerii, să-şi scoată din picioare pantofii Louboutin cu paiete, extrem de înalţi. Cântăreţul îşi mângâia tot timpul soţia, cu o mână, iar, cu cealaltă mână, filma tot ce se întâmpla.

Înainte de contracţiile dureroase, Ayda a dansat, apoi a continuat dansul soţul său şi i-a cântat piesele lui celebre ca s-o încurajeze.  Artistul, care a vândut peste 18,9 milioane de albume şi are o avere de 200 milioane de dolari, este căsătorit cu Ayda Field din 2010. Ei mai au o fetiţă, Teddy, în vârstă de 2 ani. 

Mai multe