Robbie Williams, interzis la fumat ca să nu-şi strice sperma

8 august 2010 14:19   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Robbie Williams (36 de ani) şi Ayda Fields (31 de ani), care s-au cunoscut în 2006, au schimbat jurămintele de credinţă în faţa a 75 de invitaţi.

Nunta a început sâmbătă la ora 17.00 şi a durat întreaga noapte. Toate ornamentele au fost albe, la fel ca rochia miresei. Mirele a purtat un smoching negru.

Un moment emoţionant a fost sosirea tortului de ciocolată uriaş, comandat la o cofetărie din Santa Monica. Ayda a ţinut să aibă la masă dulciuri tradiţionale turceşti, preparate franţuzeşti şi şampanie.

Ea i-a interzis lui Robbie să fumeze la petrecere, spunând invitaţilor că nu vrea ca soţul ei să-şi strice calitatea spermei din cauza ţigărilor.

"Vreau să mă asigur că vom avea moştenitori. L-am obligat să reducă numărul ţigărilor, de la 60 la vreo 10 pe zi", a ţinut să sublinieze mireasa. Ayda a pus piciorul în prag şi în privinţa nunţii.

În urmă cu două săptămâni, ea i-a dat un ultimatum starului: "Ori mă iei, ori ne despărţim!" Robbie o ceruse de nevastă de Crăciun, când i-a oferit un inel cu diamante de 160.000 $.

Contract prenupţial pentru averea de 128.000.000 de dolari

Robbie Williams nu a acceptat să facă nunta cu Ayda Field până nu au semnat un contract prenupţial. Starul s-a asigurat că, în caz de divorţ, soţia va primi cât mai puţin posibil din averea sa de 128 de milioane $.

El are o casă de 13,5 milioane $ în Marea Britanie şi alte două proprietăţi de 10 milioane $ în Los Angeles. La acestea se adaugă un iaht de 11 milioane $, un Range Rover, un Rolls Royce şi un Jaguar E Type, dar şi motociclete performante.

Mai multe