Robbie Williams s-a făcut elvețian sadea: are și abonament la un club de golf

3 februarie 2021 17:13   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Robbie Williams s-a făcut elvețian sadea după ce a cheltuit 27 de milioane de euro pentru a-și lua vila din Elveția. S-a instalat deja în țara de adopție împreună cu soția și cei patru copii.

Robbie Williams, de 47 de ani, s-a făcut elvețian sadea: are și abonament la un club de golf. Robbie Williams și Ayda Field și-au cumpărat o vilă luxoasă pe malul lacului Geneva și și-au înscris copiii la școli private aici. Cei patru copii, Theodora, 7 ani, Charlton, 5 ani, Coco, 23 de luni și Beau, de 6 luni, sunt extrem de încântați de noua lor locuință. Robbie zice că a ales să se facă elvețian sadea pentru ”a regăsi munții, spațiile mari și să fugă de COVID-19”. În afară de faptul că are în vecinătate lacul, îl încântă că mai posedă o imensă piscină, grădină cu aspect de parc și clubul de golf care se află la câțiva pași. El este un mare pasionat de golf.

Robbie Williams s-a culcat cu dealerul lui de droguri în seara în care şi-a întâlnit soţia

/Robbie Williams a fost la un pas de moarte. Cum a ajuns să facă intoxicaţie cu mercur

Cântărețul a fost diagnosticat cu COVID-19

În timpul sejurului din St. Barts, Robbie Williams care are o avere de 300 de milioane de dolari, a fost diagnosticat pozitiv la un test pentru COVID-19 și a fost obligat să intre în izolare. A avut o formă medie de COVID-19 și după ce ultimul test i-a ieșit negativ a revenit cu familia în Europa. Robbie s-a hotărât să cumpere vila după un meci de golf cu omul de afaceri Nicolas Brunschwig, care i-a făcut oferta ”de nerefuzat” pentru conacul care are o suprafață de 356 metri pătrați și vine la pachet cu un teren de 8.500 mp. În 2020, cântărețul a petrecut șase luni în Alpii elvețieni, ascunzându-se de criza COVID-19. Robbie Williams s-a făcut elvețian sadea.

Mai multe