Robert De Niro, reacție furioasă la adresa lui Trump: «Cretinul ăsta e președinte»

15 ianuarie 2018 14:37   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

În 2016, la începutul lunii octombrie, Robert De Niro a realizat cel mai virulent clip la adresa lui Donald Trump, în colaborare cu Anonymus Content. Actorul l-a făcut cu ou și oțet pe miliardarul american care candida la preşedinţia SUA şi care între timp a obţinut victoria.

Se pare că părerea actorului nu s-a schimbat nici până astăzi. Într-un discurs ținut zilele trecute, actorul a criticat ofensiva lansată de Trump la adresa presei americane, comparându-l cu fostul președinte Richard Nixon.

„Îl numesc bebelușul-șef, ticălosul-șef; a pus presa sub asediu, ridiculizând-o și încercând să o discrediteze prin atacuri revoltătoare și minciuni. Cretinul ăsta e președinte. Ne aflăm în situația din „Noile haine ale împăratului”. Tipul ăsta este un fraier, bebelușul-șef, ticălosul de la comandă”, a spus De Niro într-un discurs, la Gala Anuală „National Board of Review”, potrivit PopSugar.

Ce a declarat Robert De Niro în timpul campaniei

Nu este prima dată când Robert De Niro l-a atacat pe Trump. Într-un filmuleț din timpul campaniei prezidențiale americane din 2016, el a spus că „i-ar plăcea să-l pocnească” pe Donald Trump.

“Este strident de prost, e un derbedeu, e un porc, e un escroc. Nu știe ce vorbește, nu-și face temele, nu îi pasă, crede că păcălește societatea, nu-și plătește taxele, e un idiot. Colin Powell (fost secretar de stat al SUA n.r.) a spus-o cel mai bine: este un dezastru național, e o rușine pentru această țară. Sunt atât de nervos că țara asta a ajuns în acest punct în care acest prost, acest clovn a ajuns la asemenea nivel. Spune că ar vrea să lovească oamenii în față, dar și mie mi-ar plăcea să-i dau un pumn în față. Este el cineva pe care l-am vrea ca președinte? Nu prea cred. Mie îmi pasă de direcția pe care o ia această țară și sunt îngrijorat să nu meargă în direcția greșită cu cineva ca Donald Trump. Dacă îți pasă de viitorul țării tale, mergi la vot”, a fost mesajul  lui De Niro pentru alegătorii americani.

Mai multe