Robin Williams a murit. Actorul s-ar fi sinucis VIDEO

12 august 2014 2:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul american Robin Williams, cunoscut în special pentru rolurile sale în filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Mrs. Doubtfire" şi "Cercul poeţilor dispăruţi", a decedat la domiciliul său şi se pare că este o sinucidere, a anunţat luni poliţia.

Potrivit poliţiei din departamentul Marin, Statele Unite ale Americii, nu este exclusă posibilitatea unei sinucideri a câştigătorului premiului Oscar, informează „Hollywood Reporter“, citat de Adevarul. 

Robin Williams a murit la 63 de ani. Este luată în considerare o posibilă sinucidere, după cum sugerează un comunicat de presă al legistului din Marin, Statele Unite, care sugerează „o sinucidere din cauza asfixierii“.

Poliţia din Marin a precizat că în prima parte a zilei a primit un apel pentru a interveni la casa actorului după ce serviciile de urgenţă primiseră în prealabil alt apel. Când au ajuns acolo l-au găsit pe actor deja mort, mentioneaza sursa citată. 

Reprezentantul actorului a punctat într-un comunicat câteva informaţii despre trecerea în nefiinţă a lui Williams. „Robin Williams a murit în această dimineaţă. El s-a luptat în timpul timp cu o depresie puternică. Aceasta (n.r. – moartea actorului) este o pierdere tragică şi bruscă. Familia cere respectarea intimităţii lor şi să fie lăsată să-l plângă“, a precizat agentul său, citat de „Inside Movies”.

VIDEO

Principalele premii obţinute Robin Williams a fost primit în 1998 cu Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul din filmul „Good Will Hunting”. A mai fost nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 1988, cu rolul interpretat în filmul „Bună dimineaţa, Vietnam!”, în 1990 pentru rolul din „Cercul poeţilor dispăruţi”, iar în 1992 pentru cel din Regele pescar. De asemenea, actorul a câştigat şi trei premii Golden Globe, două premii Screen Actors Guild şi trei premii Grammy.

Născut în 1951, pe 21 iulie, Robin Williams a fost căsătorit de trei ori. În 1978 s-a însurat cu Valerie Velardi, de la care a avut un băiat pe nume Zachary Pym Williams. A divorţat în 1988, iar după un an a luat-o de nevastă pe Marsha Graces, dădaca lui Zachary, deja gravidă. Zelda Rae Williams şi Cody Alan Williams sunt copiii lor. Robin Williams şi Marsha au divorţat în 2008.

Actorul s-a însurat cu a treia soţie, designerul grafic Susan Schneider, în data de 23 octombrie 2011.

După anunţul morţii lui Robin Williams, fiica sa în vârstă de 25 de ani, Zelda Rae, a postat un mesaj emoţionant pe Twitter: "Tu singur vei avea stelele aşa cum nimeni nu le-a mai avut. Într-una din ele o să trăiesc şi eu. Într-una din ele voi râde şi eu. Şi va fi ca şi cum stelele ar râde când priveşti cerul noaptea. Tu -doar tu- poţi avea stelele care râd".

Pe 31 iulie Robin Williams i-a urat fiicei sale "la mulţi ani" prin intermediul aceleaşi reţele de socializare, dar Zelda nu i-a răspuns.

Genericul serialului lansat în 1978, cu Robin Williams şi Pam Dawber în rolurile principale

Mai multe