Robin Williams, sărac lipit după divorţ

16 septembrie 2013 15:21   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

32.000.000 de dolari numai ca pensii alimentare, în cinci ani! Atât a plătit celebrul Robin Williams (62 de ani) după ce a divorţat de filipineza Marsha Garces (56 de ani). Starul se plânge că a ajuns sărac lipit, fiindcă, în afară de aceşti bani, tot ce a câştigat într-o carieră de succes a cheltuit pe alcool şi droguri. Ca să supravieţuiască, în prezent a trebuit să-şi ia o slujbă la televiziune, umilă pentru statutul său de monstru sacru.

Astfel, el va apărea într-un obscur show intitulat "Nebunii", la CBS. "Divorţul e foarte scump, îţi rupe şi inima, şi portofelul", s-a plâns recent Williams, care trebuie să-şi vândă şi ferma de 32 de milioane de dolari din California pentru a plăti în continuare pensiile alimentare până ce odraslele termină studiile.

Starul a fost însurat cu Valerie Velardi până în 1988. S-a căsătorit apoi cu dădaca fiului lor, Zachary (azi în vârstă de 30 de ani). Valerie i-a mai născut doi copii: Zelda (24 de ani) şi Cody (21 de ani). Actorul este acum însurat cu Susan Schneider, care l-a îngrijit după ce a suferit o intervenţie pe cord în 2009.

Click!spune

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a primit un Premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting", în 1998. Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar".

Mai multe