Rod Stewart se întoarce în Marea Britanie după 40 de ani

21 iulie 2014 17:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreţul Rod Stewart (69 de ani) părăseşte SUA. Artistul se întoarce în Marea Britanie pe care a părăsit-o în urmă cu 40 de ani. El îşi doreşte ca odraslele sale să fie educate în ţara sa natală.

Rod Stewart trăieşte în Los Angeles din 1975, când a fugit de taxele britanice, care erau la vremea aceea 83% pentru persoanele cu venituri mari. Cântăreţul este londonez şi soţia sa, Penny Lancaster (32 de ani), s-a născut în apropiere de capitala britanică. Rod şi Penny au doi copii, Alistair, de 8 ani, şi Aiden, de 3 ani. “Plănuim să ne mutăm înapoi în circa 18 luni pentru ca să creştem copiii acolo. De acolo am venit eu şi Penny”, a explicat artistul. “Rod şi eu am vrea să ne mutăm acasă definitiv. Ar fi ideal să-i ducem pe copii la şcoală în Anglia. Amândoi am fost educaţi acolo. Ar fi mai bine educaţi”, a spus şi Penny. Cuplul va păstra şi vila din Beverly Hills, unde vor petrece câteva luni pe an.

Mutarea a provocat mânie în Marea Britanie, care îl acuză pe cântăreţ că a evitat să plătească taxele.

Rod Stewart este tatăl a opt copii în total. Starul a mai fost căsătorit cu Alana Hamilton, împreună cu care are doi copii, şi fotomodelul Rachel Hunter, care i-a dăruit alţi doi copii (Renee, de 22 de ani, şi Liam, de 20 de ani). El mai are încă doi copii, Sarah şi Ruby, de la două foste iubite.

Mai multe