Fosta lui Ronaldo, modelul Gemma Atkins, rupe tăcerea despre noaptea de amor cu fotbalistul

28 iunie 2022 10:27   Vedete internaționale

Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, Gemma Atkinson, a făcut declarații surprinzătoare despre relația pe care a avut-o cu celebrul fotbalist. Modelul în vârstă de 37 de ani a avut o idilă pasională cu Ronaldo, în 2007, însă abia recent a vorbit despre cum au decurs lucrurile între ei. 

Gemma Atkinson este una dintre faimoasele blondine din showbiz-ul de peste hotare. Înaltă, voluptoasă și cu ochi albaștri, Gemma i-a sucit mințile lui Ronaldo și împreună au avut o aventură pe vremea când atacantul de la Manchester United ducea o viață de lux și organiza party-uri asemenea unui adevărat rock-star. 

Gemma Atkinson a vorbit abia recent, la 15 ani după relația cu Ronaldo, despre cum a decurs prima lor întâlnire. 

Deci cum au petrecut cei doi atunci când s-au cunoscut? Șampanie? Cluburi? Nici vorbă! Modelul a dezvăluit că a mers cu fotbalistul la ea acasă și au băut împreună un ceai de plante și s-au uitat la un serial de comedie britanic. În concluzie, o întâlnire cu ,,rebelul" Ronaldo în vremurile sale de glorie se desfășura pe ideea ,,Netflix & chill". 

Ne-am dus la mine acasă, am băut băut câte o cană de ceai și ne-am uitat la serialul de comedie «Only Fools And Horses». Nu știu dacă îi mai place acum, dar părea destul de entuziasmat la vremea aceea.”, a declarat Gemma Atkinson despre idila cu Ronaldo.

Cine este Georgina, cea care i-a furat inima lui Ronaldo

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, a renunțat la toate celelalte dive din viața sa, atunci când a întâlnit-o pe actuala sa parteneră, Georgina Rodriguez, în 2016. Fotbalistul tocmai pusese punct unei relații de cinci ani cu faimoasa Irina Shayk, iar în momentul când a văzut-o pe Georgina a fost dragoste la prima vedere. 

Deși viața Georginei Rodriguez a devenit subiect de documentar pe Netflix, pe vremea când l-a întâlnit pe Ronaldo, ea era doar o simplă vânzătoare într-un magazin de lux. Viața ei s-a schimbat pentru totdeauna, în momentul când Cristiano Ronaldo a intrat pe ușa magazinului Gucci, unde lucra și a pus ochii pe frumoasa brunetă. 

Mai multe