Ronaldo şi-a dus balerina la meci

11 decembrie 2016 20:33   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Veşti din ce în ce mai triste pentru admiratoarele lui Cristiano Ronaldo. Fotbalistul portughez a pus capăt speculaţiilor privind o eventuală legătură cu Georgiana Rodriguez, un manechin în vârstă de 21 de ani, mergând împreună la meciul Realului, de sâmbătă. Ronaldo n-a jucat, a stat în tribune alături de noua iubită şi a astras privirile tuturor.

Cristiano Ronaldo nu mai este singur. După despărţirea de Irina Shayk, cu care a stat timp de patru ani, atacantul lusitan a fost ”combinat” cu tot felul de vedete, dar niciodată  nu a fost vorba de ceva serios.

În urmă cu câteva luni, el a apărut în presă alături de fosta Miss Spania, Desiré Cordero, însă relaţia nu a durat. Iar noua lui iubită, Georgiana Rodriguez, pare să fi fost motivul! Potrivit jurnaliştilor spanioli, Cristiano şi Georgiana, fostă balerină şi manechin, s-au cunoscut la un eveniment monden găzduit de celebra casă de modă D&G. De acolo a fost doar un pas până la o poveste de iubire. Cel puţin aşa susţin ibericii.

Rodriguez este o tânără de 21 de ani, extrem de serioasă şi deloc avidă de publicitate. Între joburile pe care le are ca manechin, fata a lucrat la un magazin vestimentar de lux, însă a fost concediată după ce s-a aflat că este noua parteneră a lui Ronaldo, iar paparazzi o urmăreau non-stop. Fotbalistul nu-şi putea lăsa iubita pe drumuri, aşa că a ajutat-o să se angajeze la Prada, unul dintre brandurile sale favorite. Pentru a pune capăt definitiv speculaţiilor, Cristiano a dus-o pe Georgiana la meciul pe care Realul l-a câştigat cu Deportivo, 3-2, partidă pe care el a privit-o din tribune. De altfel, în ciuda scorului şi a jocului spectaculos, nu puţine au fost momentele în care loja lui Ronaldo a fost mai atractivă pentru spectatori decât fazele de poartă.

Mai multe