Rosamund Pike, câştigătoarea Globurilor de Aur 2021, respinsă de toate facultăţile de Actorie la care se înscrisese

1 martie 2021 9:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Au trecut numai câteva ore de când frumoasa actriţă a primit Globul de Aur pentru rolul pe care l-a făcut în I Care A Lot, lucru care a surprins-o chiar şi pe ea, având în vedere că a învins, la categoria Cea mai bună actriţă, staruri hollywoodiene precum Michelle Pfeiffer, Kate Hudson, Maria Bakalova şi Anya Taylor-Joy.

„Dragi nominalizate, sunt onorată să fiu nominalizată alături de voi. În film, a trebuit să ies înotând dintr-o maşină care se scufunda, dar prefer asta decât să fi fost în aceeaşi cameră cu Rudy Giuliani”, a declarat actriţa în discursul de acceptare al Globului de Aur, de pe 1 martie, făcând referire la o secvenţă din filmul Borat, în care joacă Bakalova. „Maria, îţi admir curajul şi înţelepciunea!”

Acesta este primul Glob de Aur câştigat de Rosamund Pike (42 de ani) şi a treia sa nominalizare, însă proaspăta câştigătoare era cât pe ce să nu devină actriţă, nefiind acceptată la niciuna dintre facultăţile de Actorie la care se înscrisese. Pike este o actriţă britanică de succes, care şi-a început cariera pe scenă şi a devenit ulterior un star de cinema în toată puterea cuvântului. Iar aceasta este povestea ei!

Citește aici cum a ajuns  Rosamund actriță, care au fost provocările prin care a trecut, cum s-a angajat la o librărie, că nu găsea roluri și care a fost momentul de cotitură în cariera ei profeesională.

Mai multe