Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham se căsătoresc de Revelion. Se iubesc de 8 ani

19 decembrie 2018 11:24   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rosie Huntington-Whiteley (31 de ani) și Jason Statham (51 de ani) se căsătoresc de Revelion. Supermodelul și actorul au împreună un băiețel în vârstă de un an și jumătate și trăiesc o poveste de dragoste de 8 ani.

Diferența de vârsată de 20 de ani și cea de înălțime nu au devenit impedimente în dragostea pe care cei doi și-o poartă, ba chiar au reușit să-și clădească o familie frumoasă, care va deveni unită și cu acte chiar la cumpăna dintre ani. Rosie și Jason au progrmata ca ceremonia de nuntă să aibă loc chiar în casa lor din Hollywood.

Cele două vedete au început o relație în 2010 și s-au logodit în 2016. Rosie l-a născut pe fiul cuplului, Jack Oscar, în iunie 2017. Nunta a fost părogramată inițial pentru 2017, dar sarcina modelului a încurcat un pic planurile.

Rosie spune despre Jason că este un partener grozav şi un tată nemaipomenit. “Se trezeşte la 5 dimineaţă, doar ca să mai dorm eu o oră în plus. Este foarte grijuliu cu cel mic. Sunt foarte norocoasă, Jason este un partener grozav”, a mai spus Rosie. Fotomodelul a mai declarat că îşi doreşte o familie numeroasă şi vrea să facă mai mulţi copii.

Mai multe