Rușinică! Tom Cruise, cu șlițul desfăcut la premiera filmului Mission Impossible: Fallout

19 iulie 2018 16:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Gafă ciudată din partea actorului Tom Cruise (56 de ani), care a apărut îmbrăcat la patru ace la premiera filmului Mission Impossible: Fallout de la Tokyo, dar cu șlițul desfăcut.

Interpretul lui Ethan Hunt din Mission Impossible: Fallout a defilat cu șlițul desfăcut pe covorul roșu din Tokyo. Cu ochelarii de soare stil aviator la ochi, zâmbitor, cu mâna stângă-n buzunarul de la pantaloni, Tom Cruise părea singurul de acolo care nu-și dăduse seama de gafa vestimentară.

Pantalonii impecabili ai actorului au avut slițul desfăcut tot timpul cât Tom Cruise a defilat prin afața fotografilor și a publicului venit să asiste la premieră. În ciuda acestui accident vestimentar, Tom a arătat ca scos din cutie în costumul lui negru din trei piese, cu cămașă și cravată roz.

Odată intrat în sală, probabil că Tom Cruise și-a dat seama și a reparat greșeala, iar la conferința de presă a venit cu fermoarul închis regulamentar. Starul a recunoscut că încă mai simte dureri la gleznă, după accidentul suferit în timpul filmărilor, în urmă cu 11 luni, dar a subliniat că recuperarea decurge bine.

Mai multe