Rusoaica asta are cel mai mare fund natural din lume! O detronează pe Kim Kardashian

6 septembrie 2016 11:02   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Voluptoasa Anastasiya Kvitko (22 de ani) o detronează pe Kim Kardashian la capitolul fund. Rusoaica susține că formele ei voluptoase sunt 100% naturale. Blonda susține că nu a apelat la magia operațiilor estetice și că și-a „sculptat” corpul doar cu ajutorul sportului.

Vă vine să credeți că e naturală? Ea se jură că așa e. Agențiile de modelling au pus-o să slăbească, dar blonda susține că nu are cum să își micșoreze fundul și sânii uriași, care au transformat-o într-o adevărată senzație pe Internet, relatează Daily Star.

„Idolii mei au trupuri în stil brazilian: Beyonce, Kim Kardashian și Nicki Minaj. Nu îmi plac fetele slabe. Femeile din America își fac operații, își pun grăsime în diferite părți ale corpului. La mine totul e natural”, a povestit Anastasiya, pentru un ziar din Rusia. 

Blonda crede că ea are corpul perfect și susține că nu își editează pozele cu ajutorul programului Photoshop. Are peste 4 milioane de urmăritori pe Instagram și este de părere că a ajuns cunoscută pentru că este naturală, față de alte frumuseți de pe Instagram, care își editează fotografiile pentru a-i impresiona pe prietenii lor virtuali.

Mai multe