Rusoaica Elena Lenina a uimit cu coafurile şocante la Festivalul de la Cannes

13 iulie 2021 18:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Este femeia cu cele mai surprinzătoare coafuri! Elena Lenina a uimit publicul cu transformarea sa în meduză cu ajutorul părului la Festivalul Filmului de la Cannes, din Franţa.

Actriţa de origine rusă Elena Lenina (41 de ani) a fost marea senzaţie a ediţiei actuale a Festivalului de la Cannes. Ea a venit cu o coafură şocantă, cum obişnuieşte să facă de ani.

Fotografii abia o aşteaptă pe Costa de Azur pentru a-i poza coafurile sofisticate. De fiecare dată, când păşeşte pe covorul roşu, toată lumea e uluită de părul său aranjat neobişnuit. Anul acesta a venit cu o coafură uriaşă, cu tentacule, care a transformat-o în meduză, în prima zi a festivalului, şi o alta cu tot părul ridicat, în a doua zi de festival. Elena e o prezenţă constantă la festival. În fiecare an, vine cu o altă coafură gigantică, spre deliciul publicului.

Actriţă, femeie de afaceri, animatoare de televiziune, manechin şi scriitoare, ea a apărut în filmul ”Il était une fois Jean-Sébastien Bach”, de Jean-Louis Guillermou, în 2003. Unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de film din lume, cel de la Cannes, a revenit după un an de pauză din cauza pandemiei. Ediţia cu numărul 74 a început la 7 iulie şi se va încheia la 17 iulie.

Mai multe