Russell Crowe ne arată cum incendiile i-au distrus terenurile de la fermă

21 ianuarie 2020 12:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actorul Russell Crowe a suferit enorm pentru că incendiile i-au distrus terenurile de la fermă. Din această cauză, nu a mai dat doi bani pe premiul Globul de Aur pe care l-a primit.

Actorul  Russell Crowe (55 de ani) a arătat recent în ce hal incendiile i-au distrus terenurile de la ferma sa din Australia. Atât de afectat a fost de această nenorocire, încât nu a avut chef să se ducă la cea de-a 77-a gală de decernare a premiilor Globurile de Aur, care a avut loc la 5 ianuarie. Starul a aflat de la fiul său, care se uita la televizor la show, că a câştigat un trofeu pentru rolul său din minseria “The Loudest Voice”. Însă nu a dat doi bani pe Globul de Aur, de supărare că incendiile îi devastaseră terenurile de la ferma sa din Australia.

Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut

Russell Crowe s-a făcut cât tancul

Russell Crowe a aflat de la TV că a luat premiu din cauza incendiilor

“Stăetam în balon la fermă şi nu dădeam doi bani de ce se întâmpla la gală. Fiul meu cel mare m-a bătut pe umăr şi mi-a zis: «Tată vino o secundă, ştii, tocmai ai câştigat un Glob de Aur», a mărturisit Russell Crowe. În absenţa lui, actriţa Jennifer Aniston (50 de ani) a citit un puternic mesaj despre schimbările climatice din cauza cărora “Gladiatorul” a trebuit să se ducă în Australia să se lupte cu incendiile în loc să fie pe scenă ca să-şi primească premiul. Crowe a pus o poză pe reţelele de socializare pentru a arăta în ce hal i-au fost pârjolite terenurile de foc. După ce recent au căzut ploi torenţiale, câmpurile deja au înverzit spectaculos de repede. Crowe a cumpărat ferma în 1999. El a fost însurat cu Danielle Spencer între 2003-2018. Are doi copii împreună cu aceasta, Charles, de 17 ani, şi Tennyson, de 14 ani, şi o avere de 95 milioane de dolari. Actorul  Russell Crowe a suferit enorm pentru că incendiile i-au distrus terenurile de la ferma sa australiană.

Mai multe