Russell Crowe s-a lipit de văduva «vânătorului de crocodili»

17 iunie 2016 21:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cunoscut pentru rolul din “Gladiatorul”, Russell Crowe are o relaţie cu văduva “vânătorului de crocodili” Steve Irwin. Cel puţin aşa susţine o sursă care a făcut dezvăluiri pentru radaronline.com.

Văduva Terri Irwin (51 de ani) se iubeşte în secret, de câteva luni, cu actorul Russell Crowe (52 de ani). Sursa apropiată celor doi, mai sus amintită, susţine că “Gladiatorul” petrece mult timp în vila de pe Coasta Sunshine din Australia. În această casă ea a trăit cu Steve Irwin, până a murit în 2006, la numai 44 de ani. Crowe şi Terri ar fi recunoscut prietenilor că au o relaţie şi că nu mai pot lupta împotriva iubirii. Ei sunt prieteni de mai mulţi ani şi au avut mereu o afecţiune reciprocă. Actorul a fost cel mai bun prieten al “vânătorului de crocodili”, care a fost ucis de o pisică de mare.

Prietenii spun că Steve ar fi devastat dacă ar putea afla, de dincolo de mormânt, că soţia lui este cu un alt bărbat. Ei au avut împreună doi copii, Bindi, de 17 ani, şi Robert, de 12 ani. Crowe e încă însurat legal cu cântăreaţa Danielle Spencer, de 47 de ani, de care s-a separat în 2012. Din căsnicia lor au rezultat doi copii, Charles, de 12 ani, şi Tennyson, de 9 ani. În caz de divorţ, ei vor trebui să împartă averea de 95 de milioane $. Recent, Danielle Spencer a anunţat că s-a cuplat cu scriitorul şi desenatorul Adam Long, de 47 de ani. Chiar dacă încă nu e divorţată de Crowe, ea l-a prezentat familiei pe noul iubit. Terri Irwin a rămas cu 5 milioane $ după moartea soţului.

Mai multe