Rutina cosmetică a Reginei. La aproape 95 de ani, suverana foloseşte o cremă de faţă care nu costă mai mult de 50lei!

11 aprilie 2021 9:12   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Monarhul britanic va împlini 95 de ani primăvara aceasta, pe 21 aprilie, şi rutina de la care nu se abate niciodată îi permite să o menţină în formă, cu un ten întinerit şi o vigoare care ne face invidioşi şi pe ce mai tineri dintre noi. Adesea o vedem pe Regina Marii Britanii călare pe unul dintre caii ei favoriţi sau într-una dintre lungile ei plimbări zilnice şi nu putem să admirăm condiţia sa fizică şi energia de care dă dovadă la asemenea vârstă.

Care este secretul Reginei Elisabeta a II-a în ceea ce priveşte menţinerea în formă? Rutina pe care o menţine de mulţi ani îi permite să arate mult mai tânără decât este. Iar obiceiurile pe care le respectă cu stricteţe au de-a face cu alimentaţia sa, programul zilnic de mişcare şi produsele cosmetice folosite.

Suveranul Marii Britanii ne uimeşte adesea cu vitalitatea sa. Regina Elisabeta a II-a este perfect capabilă să-şi îndeplinească responsabilităţile regale, la cei aproape 95 de ani ai săi, şi, mai mult de-atât, are un stil de viaţă destul de activ, pentru o persoană de vârsta sa, şi arată cu cel puţin 20 de ani mai tânără decât este. Cum de reuşeşte acest lucru?

Descoperă aici secretul Reginei.

Mai multe